Avís legal

Aquesta pàgina web ha estat creada amb caràcter informatiu i per a ús personal.

Biblioteca Comarcal Jaume Vila
C/ Ferran Puig 15
25230 Mollerussa (Lleida)
Tel.: 973712248
info@bibliotecamollerussa.cat

Termes i condicions

L’accés i navegació en aquest pàgina web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, les condicions i els termes d’ús que conté.

L’accés a la pàgina web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. En cap cas suposa entaular cap tipus de relació entre l’usuari de la pàgina web i la Biblioteca.

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila es reserva la facultat de modificar unilateralment les condicions i els termes d’ús d’aquesta pàgina web. Qualsevol modificació s’anunciarà convenientment. L’entrada en vigor de les modificacions de les condicions d’ús es produirà des del moment de la seva publicació en aquesta pàgina web.

Continguts

La informació que apareix en aquesta pàgina web és la vigent en la data de la seva última actualització. La informació administrativa facilitada a través d’aquesta pàgina web no substitueix la publicitat i textos legals que hagin de publicar-se formalment en els butlletins oficials corresponents, l’edició impresa dels quals és l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que puguin aparèixer en aquesta pàgina web. a Biblioteca Comarcal Jaume Vila no garanteix ni es responsabilitza de les conseqüències que puguin derivar-se dels errors en els continguts que puguin publicar-se que hagin estat proporcionats per tercers.

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació inclosa en aquesta pàgina web, i la pot limitar o no permetre-hi l’accés. La Biblioteca Comarcal Jaume Vila realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que puin aparèixer en la pàgina web. La Biblioteca Comarcal Jaume Vila no garanteix ni es responsabilitza de les conseqüències que puguin derivar-se dels errors en els continguts que puguin aparèixer en la Biblioteca Comarcal Jaume Vila proporcionats per tercers.

Propietat intel·lectual i industrial

Tant la pàgina web de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila com els continguts que inclou estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual, i no poden ser objecte d’explotació, reproducció, distribució, modificació, comunicació pública, cessió o transformació. L’accés a la pàgina web de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila no atorga als usuaris cap dret ni titularitat sobre els drets de propietat intel·lectual dels continguts publicats.

Queda prohibida la utilització del nom comercial, les marques, el logotip, els productes i serveis inclosos en aquesta pàgina web per tercers que no tinguin l’autorització dels seus titulars. La Biblioteca Comarcal Jaume Vila es reserva la possibilitat d’exercir les accions judicials que corresponguin contra els usuaris que violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual i industrial.

Enllaços

En cas que la Biblioteca Comarcal Jaume Vila inclogui en aquesta pàgina web enllaços a institucions i entitats públiques i/o privades d’interès per als usuaris, la Biblioteca Comarcal Jaume Vila no es responsabilitza de cap manera d’aquells continguts, activitats, productes i serveis que puguin visualitzar-se a través dels enllaços esmentats. La presència d’enllaços en la pàgina web de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, excepte si hi ha una manifestació expressa en contra, té una finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests enllaços. La Biblioteca Comarcal Jaume Vila es reserva el dret de retirar de manera unilateral i en qualsevol moment els enllaços que apareixen en la seva pàgina web.

Si qualsevol usuari, entitat o lloc web desitja establir algun tipus d’enllaç amb destinació a aquesta pàgina web, ha d’atenir-se a les estipulacions següents:

  1. En la pàgina que estableix l’enllaç no es pot declarar que s’hagi autoritzat, tret que la Biblioteca Comarcal Jaume Vila ho hagi fet expressament i per escrit. Si l’entitat que realitza l’enllaç des de la seva pàgina correctament desitja incloure en la seva pàgina web la marca, la denominació, el nom comercial, el rètol, el logotip, l’eslogan o qualsevol altre tipus d’element identificatiu titularitat de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, ha de comptar prèviament amb la seva autorització expressa i per escrit.
  2. La Biblioteca Comarcal Jaume Vila no autoritza l’establiment d’enllaços a aquesta pàgina web des d’aquelles que continguin materials, informació o continguts il·lícits, il·legals, degradants, obscens i, en general, que contravinguin la moral, l’ordre públic o les normes socials generalment acceptades.

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila no té facultat ni mitjans humans i tècnics per conèixer, controlar ni aprovar tota la informació, els continguts, els productes o els serveis facilitats per altres llocs web que tinguin establerts enllaços amb destinació a la pàgina web de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. La Biblioteca Comarcal Jaume Vila no assumeix cap tipus de responsabilitat per qualsevol informació que pugui aparèixer en les pàgines de l’origen de l’enllaç, en concret, sobre el seu funcionament, l’accés, les dades, la informació, els arxius, la qualitat i la fiabilitat dels seus productes i serveis, els seus propis enllaços i/o qualsevol dels seus continguts en general.

Protecció de dades

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades de caràcter personal que heu proporcionat a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila estan incloses en un fitxer automatitzat del qual és responsable la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, necessaris per a la tramitació de la vostra sol·licitud i/o gestió municipal per part de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Així mateix, us informem que podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades facilitades mitjançant l’enviament d’una comunicació per escrit a l’adreça de la Biblioteca.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca